074 384 2222

info@ketelaar.nl

Brooksplein 1

7627 LZ Bornerbroek

08:00 tot 17:00

Maandag t/m vrijdag

Ketelaar online

In deze tijd is het vrij normaal dat u als ondernemer online wilt kunnen samenwerken met uw accountant/adviseur. Wij maken dit voor u mogelijk met Ketelaar-Online. Gezien de positieve ervaringen hiermee ‒ en de gebruiksvriendelijkheid ‒ hoopt Ketelaar Administratie- &  Belastingadviseurs B.V. dat ook ú hier enthousiast over zult zijn. De mogelijkheden van Ketelaar-Online worden continu verfijnd; bestaande functionaliteiten worden verbeterd, nieuwe functionaliteiten komen erbij. Wij informeren u hier actief over.

Aan de slag

U ontvangt van ons een persoonlijke toegangscode, waarmee u veilig inlogt op Ketelaar-Online. Op uw persoonlijke pagina/binnen uw dossier ziet u onder meer uw balans en winst-en-verliesrekening en kunt u de afgelopen boekjaren met elkaar vergelijken. Als u dat wilt, kunt u uw cijfers laten weergeven als grafieken. Ook kunt u hier uw cijfers vergelijken met branchecijfers (benchmarking). Dat is interessant. Waarom? Omdat hieruit blijkt waar u goed presteert en waar u te weinig efficiënt bent of meer betaalt dan nodig. Belangrijk: Ketelaar Administratie- &  Belastingadviseurs B.V. kan op deze manier gelijk met u meekijken in de actuele boekhouding. Dat praat ‒ en werkt ‒ wel zo makkelijk!

Overzicht

U kunt dit verwachten en doen binnen uw persoonlijke omgeving van Ketelaar-Online:

– Digitaal dossierbeheer (Digirecord)
– Digitaal accorderen (nieuwe functionaliteit in software ProManagement)
– Veilige opslag van uw werk
– Online opslag en beheer van uw dossiers
– Gebruik van werkstromen
– Automatische alerts t.b.v. accordering van uw aangiften en publicatiejaarrekening

Wij werken bewust met Single-Sign-On, vanwege het gebruiksgemak. Dit betekent dat u met eenmaal inloggen bij al uw online applicaties kunt. Wij regelen dit graag voor u in op Ketelaar-Online. Onze softwarepartners zijn Exact, VisionPlanner, ProManagement Software en Reed Elsevier. Uw data zijn veilig bij ons! We werken met realtime back-ups en met de laatste updates.

Ja, ik wil graag weten hoe Ketelaar-Online werkt