074 384 2222

info@ketelaar.nl

Brooksplein 1

7627 LZ Bornerbroek

08:00 tot 17:00

Maandag t/m vrijdag

Financieringsadvies

Banken zijn terughoudender geworden in het verstrekken van financiering. Ze kijken scherper naar uw kredietbehoefte en uw ondernemerskwaliteiten. De geldkraan gaat daardoor minder gemakkelijk – en ook minder ver – open voor ondernemers dan voorheen. Hierdoor is er meer ruimte vrijgekomen voor andere financieringsvormen. Als u behoefte heeft aan financiering, zult u daardoor vermoedelijk uit meerdere bronnen moeten putten. Gestapeld financieren heet dat.

Advies over alternatieve financiering

Een aantal mogelijke geldbronnen zijn dan: crowdfunding, kredietunies, informal investors, factoring of leasing, al dan niet in combinatie met het oude, vertrouwde bancair krediet. Het is best lastig om te weten welke financieringsmiddelen het beste aansluiten bij uw financieringsbehoefte. U moet de condities kennen waaronder deze worden verstrekt en hoe deze mogelijk op elkaar inwerken.

Wij denken graag met u mee over de optimale financieringsmix voor uw onderneming. Hiervoor hebben wij de juiste specialisten in huis, die de voor- en nadelen, valkuilen en aandachtspunten kennen.

Ja, ik bespreek graag hoe ik mijn financiering optimaal kan regelen